Stiri - Timpul victoriei
16 Mar 2018

Juventus susține, în această seară, de la ora 18.00, la Voluntari, primul meci pe teren propriu din play-out-ul campionatului. Jocul cu ACS Poli Timișoara ar putea aduce echipei noastre o victorie imperios necesară în dorința tuturor celor care îmbracă tricoul Juventusului de a menține formația noastră în primul eșalon. ”Un joc foarte important pentru noi în care așteptăm, în sfârșit, victoria. Nu am pierdut, cu echipele de nivelul nostru, și este momentul să punctăm cu o victorie. Nu avem nicio presiune dar îi simt pe băieți motivați și dornici să ne aducă o bucurie. Prestațiile bune din precedentele meciuri ne recomandă să așteptăm cu încredere partida cu timișorenii”, a punctat  antrenorul Marius Baciu înaintea disputei cu bănățenii.

Căpitanul echipei noastre, Walace da Silva, și-a completat tehnicianul, spunând că ”este timpul să câștigăm. Nu mai putem amâna momentul obținerii victoriei. Dacă învingem, și așa sper să fie, suntem în cărți să prindem cel puțin barajul”, a spus apărătorul central.

Juventus-ACS Poli Timișoara este, astăzi, la Voluntari, de la ora 18.00, în prima apariție a echipei noastre în calitate de gazdă pe cocheta arenă ilfoveană.

Intrarea la acest meci va fi gratuita.