Termeni si conditii
Termeni si conditiiFolosind acest site web dumneavoastra (user-ul) va declarati de acord cu urmatorii termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni ar trebui sa parasiti site-ul.

PROPRIETATEA

Acest site web este singurul site oficial al ASOCIATIEI SPORT CLUB JUVENTUS BUCURESTI. Intregul continut al acestui site, incluzant, fara limitare, text, grafica, logouri, butoane, icoane si imagini sunt proprientatea JUVENTUS BUCURESTI, a asociatilor sau a partenerilor sai si sunt protejate de legislatia romaneasca si internationala.

FOLOSIREA CONTINUTULUI SITE-ULUI JUVENTUSBUCURESTI.RO

Continutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial. Folosirea materialelor continute de acest website pe oricare alt sit web este strict interzisa. Cu exceptia celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licenta sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marca inregistrata, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuala in material, produse, servicii sau tehnologia descrisa aici. Toate aceste drepturi apartin A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI, asociatilor sau partenerilor sai, dupa caz.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Serviciile sunt oferite de catre JUVENTUS BUCURESTI numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor JUVENTUS BUCURESTI presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului, prin simpla modificare pe site. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor JUVENTUS BUCURESTI.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Situl juventusbucuresti.ro ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite sunt subiectul acestui acord de utilizare. A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site. Ca utilizator, dumneavoastra veti folosi informatiile furnizate de A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI SA pe propria dumneavoastraraspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, dumneavoastraacceptati ca nu veti da in judecata compania si ca nu veti avea niciun fel de pretentii de niciun fel de natura, prezente sau viitoare.

 

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din site. In cazul in care JUVENTUS BUCURESTI are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor JUVENTUS BUCURESTI. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile JUVENTUS BUCURESTI.

A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI nu are nicio responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii siteului. Prin extensie, dumneavoastrava obligati sa suportati daunele pe care le poate produce o terta persoana (autorizata de dumneavoastrasa folosasca contul dumneavoastrade la juventusbucuresti.ro).

 

POLITICA DE PRIVATIUNE

A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI intelege sa respecte faptul ca corespondenta este un proces privat intre utilizator si destinatarul mesajelor. A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI va respecta privatiunea mesajelor personale ale utilizatorului.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procurata sau alte autoritati) A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului siteului

 

CONTUL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA


Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

In orice situatie, A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI  nu poate fi facuta responsabila pentru orice defectiune, eroare sau orice cost, pierdere economica de date sau de orice alt fel care poate apare din modul in care folositi sau nu puteti folosi serviciul oferit de noi.

A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI nu poate controla informatia care se transfera prin intermediul serviciului oferit, si prin urmare, nu poate fi facuta responsabila pentru orice daune produse de informatiile transferate din si catre contul dumneavoastrade la juventusbucuresti.ro

Interesul pe care il acordati promotiilor, altor servicii, precum si servicii comerciale nu implica in niciun fel firma A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI decat daca acest lucru este specificat explicit pe site-ul juventusbucuresti.ro. Orice pierdere sau dauna suferita ca urmarea interactiunii dumneavoastracu oricare dintre aceste terte persoane, nu poate fi imputata A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI.

Reguli pentru folosirea contului de utilizator al juventusbucuresti.ro:

Utilizatorul este de acord sa nu trimita prin e-mail mesaje nesolicitate de tip SPAM niciunui altui utilizator din Internet.

Utilizatorul este de acord sa nu trimita prin e-mail mesaje injurioase, obscene, cu continut antisocial sau antisemit care ar putea incita la violenta utilizatorul este de acord sa nu trimita prin e-mail mesaje care ar putea deranja destinatarul din orice motive.

In cazul incalcarii acestor conditii, utilizatoru este singurul raspunzator legal, fiind instiinta prin prezenta ca A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI isi rezerva dreptul de a bloca contul si al actiona pe utilizator in justitie.

 

DECLINAREA ORICAREI GARANTII

A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor. A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI nu ofera nicio garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI nu ofera nicio garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

INCHEIEREA ACORDULUI

A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.