Stiri - Punct risipit în prelungiri
20 Aug 2017

Juventus București a oferit o replică bună FCSB-ului, dar nu a scos finalmente, nici măcar un punct din jocul cu trupa antrenată de Nicolae Dică. Echipa noastră a început perfect disputa, cu un autogol al lui Artur Jorge în secunda 25, dar adversarul a întors scorul până la pauză graţie reuşitelor semnate de Romario Benzar şi Denis Man în urma unor erori ale defensivei noastre. Juventus a luptat până la final pentru cel puţin o remiză meritată dar risipită, în minutul 5 al prelungirilor, de George Călinţaru. Fundaşul dreapta al echipei noastre a încercat o execuţie cu pretenţii, “scăriţă” la o lovitură de pedeapsă acordată de Marius Avram după un henţ al lui Nedelcu, dar Florin Niţă a reuşit să pareze fără emoţii execuţia modestă a jucătorului nostru.

Daniel Opriţa a început partida în formula R. Stoian – Călinţaru, Wallace, Benga, Carabela – M. Mihăescu – Al. Zaharia, Ivan Sesar, Băjenaru, Stoenac – Măzărache. Pe parcursul partidei au mai intrat: Dzalamidze, Ciprian Petre şi Valentin Bărbulescu.

Daniel Opriţa a anunţat, la finalul disputei cu FCSB, că renunţă la banca tehnică a Juventusului unde a avut doi ani plini de satisfacţii.