Stiri - Opriţa este ferm: “Mergem la victorie la Braşov”
21 Jul 2017

Daniel Opriţa şi jucătorii de la Juventus au încheiat ieri după-amiază la Braşov, pe arena ICIM, pregătirile legate de meciul de mâine cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În ciuda eşecului la scor din jocul cu Dinamo, 0-3 la debut, pe  stadionul Ilie Oană din Ploieşti, optimismul este unul robust în tabăra bucureşteană. “Mergem să luăm toate cele trei puncte. Nu ne gândim la puţin, dorim să ne întoarcem cu toate punctele puse în joc. Ambele echipe au efectuat schimbări în lot după promovare, cam în aceeaşi manieră, aşa că ştim ce ne aşteaptă la Braşov”, a punctat antrenorul Daniel Opriţa la conferinţa de presă premergătoare disputei cu Sepsi.

Liviu Băjenaru, căpitanul echipei, a precizat, cu acelaşi prilej, că “trebuie să scoatem puncte chiar dacă nu va fi uşor. Putem depăşi momentul după eşecul cu Dinamo cu un rezultat favorabil la Braşov”.

În lotul pentru partida cu Sepsi nu se regăseşte Mădălin Mihăescu, suspendat o etapă după eliminarea din jocul cu Dinamo, dar este cooptat mijlocaşul Dan Bucşa care a primit cartea verde din Israel.