Stiri - Opriţa cere atitudine şi determinare cu FCSB
18 Aug 2017

Juventus Bucuresti joacă mâine seară de la ora 21.00, la Ploieşti, pe arena Ilie Oană, cu FCSB, într-o nouă încercare a băieţilor noştri de a bifa prima victorie în Liga 1. Duelul cu formaţia pregătită de Nicolae Dică a fost prefaţat de antrenorul principal al echipei noastre, Daniel Opriţa, şi de promiţătorul apărător stânga Iulian Carabela.

Daniel OPRIŢA: “Avem o misiune dificilă. FCSB are un lot numeros şi valoros şi oricine intră pe teren poate juca la cel mai înalt nivel. Există mulţi fotbalişti la FCSB care pot face diferenţa în orice moment, dar noi trebuie să fim pregătiţi. Este un meci foarte important pe care putem să îl abordăm cu încredere doar dacă dăm dovadă de atitudine şi determinare. Asta le cer jucătorilor, să fie duri pe teren, în sensul pozitiv al cuvântului. Să demonstreze că se pot ridica la nivelul unui adversar care bate la porţile grupelor Ligii Campionilor”.

Iulian CARABELA: “De mic copil mi-am dorit să joc într-un astfel de meci. Mă uitam cu tatăl meu la meciurile Stelei, şi cu Daniel Opriţa în teren, şi îmi spuneam că trebuie să ajung şi eu într-o astfel de postură. Suntem obligaţi să scoatem maximum dintr-un astfel de meci în care ţintim să obţinem toate cele trei puncte puse în joc. Am emoţii, normal, înaintea unei partide de o asemenea încărcătură, dar ele dispar atunci când pătrunzi pe gazon. Sper să îmi fac cât mai bine treaba”.