Stiri - Nici de această dată…
10 Aug 2017

Juventus Bucureşti a amânat pentru un prilej viitor obţinerea primului succes în Liga 1 după eşecul la limită, 0-1, înregistrat la Ploieşti, pe arena Ilie Oană, în jocul cu CSU Craiova.

Fără a fi cu nimic mai prejos decât adversarii, ba chiar cu o dominare clară în partea secundă a disputei, Juventus s-a lovit din nou de problema marilor ratări. Marian Stoenac, Wallace da Silva sau George Călinţaru au irosit ocazii clare de gol care au făcut ca la final, tristeţea să cuprindă tabăra echipei noastre. A rămas o victorie la limită a oltenilor, gol Gustavo în minutul 45, jucător care a ratat apoi în minutul 53, şi o lovitură de pedeapsă în contul oaspeților.

Daniel Opriţa a început partida cu craiovenii în formula: R. Stoian – Călinţaru, Wallace, Beţa (cpt), Carabela – M. Mihăescu – Fl. Cazan, Ivan Sesar, Băjenaru, Stoenac – Măzărache. Pe parcursul meciului în echipa noastră au mai apărut Ciprian Petre, Alexandru Zaharia şi Cătălin Ţîră.

Juventus Bucureşti pregăteşte deja următoarea apariţie din campionat care se va produce sâmbătă după amiază, de la ora 18.30, la Chiajna, în confruntarea contra Concordiei.