Stiri - În Banat, după punct(e)
3 Aug 2017

Juventus București a lăsat în urmă remiza albă cu FC Voluntari şi caută puncte în confruntarea de la Timişoara, cu ACS Poli, care are loc vineri după amiază, de la ora 18.30. Conferinţa de presă premergătoare disputei din Banat a fost onorată de Gheorghe Chivorchian, preşedintele executiv al clubului, Daniel Opriţa, antrenorul echipei, respectiv Florin Ştefan, titularul postului de fundaş stânga.

Gheorghe CHIVORCHIAN: “Despre meciul de la Timişoara, cu ACS Poli, vor vorbi cei direct implicaţi. Cu acest prilej aş vrea să solicit unor instituţii media să nu mai lanseze pe piaţă zvonuri lipsite de acoperire. Conducerea clubului are totală încredere în antrenorul Daniel Opriţa şi îi acordă întregul sprijin. Nu este normal să apară astfel de ştiri lipsite de fundament. Avem minima pretenţie de a fi consultaţi atunci când se vorbeşte despre subiecte importante legate de activitatea fotbalistică de la Juventus Bucureşti”.

Daniel OPRIŢA: “Mergem să luptăm pentru a obţine un rezultat favorabil. Întâlnim o echipă care a făcut minuni sezonul trecut. Lotul timişorenilor a fost completat în vară cu nume importante, iar problemele financiare par să îşi fi găsit rezolvarea. Categoric va fi un meci echilibrat în care şansele celor două echipe de a obţine un rezultat favorabil sunt egale. Sper să ne întoarcem cu punct(e) din această deplasare”.

Florin ŞTEFAN: “Este o mare diferenţă între eşalonul secund şi prima ligă. Viteza, tehnica, angajamentul, sunt cu totul la alt nivel. Ne-am pregătit bine pentru acest meci la finalul căruia sper să ne bucurăm de prima victorie în Liga 1. Duelurile unu la unu vor face diferenţa, dar noi suntem pregătiţi să oferim o prestaţie bună”.