Stiri - Comunicat
11 Apr 2018

Catre: Federatia Romana de Fotbal

             Liga Profesionista de Fotbal

            Mass-Media

 

Clubul A.S.C. Juventus Bucuresti nu este si nu va fi niciodata de acord cu manifestari care aduc atingere fair-play-ului sportiv și spiritului de competitie.

De aceea clubul nostru doreste sa transmita tuturor iubitorilor de fotbal, FRF, LPF si partenerilor din competitie ca ceea ce s-a petrecut în data de 9 aprilie 2018, pe Stadionul “Anghel Iordanescu” din Voluntari, la partida cu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, s-a produs dintr-o regretabila eroare, niciun membru din staff-ul clubului neavand vreo implicare. De asemenea, dorim sa aducem la cunostinta ca niciun membru din staff-ul clubului nostru nu avea cunostinta despre continutul exact al mix-ului de melodii de pe dispozitivul de stocare (memory stick) care rula automat la statia de sonorizare a arenei.

Clubul nostru împreuna cu organele abilitate vor elucida in cel mai scurt timp cauzele acestei greseli impardonabile care a fost facuta fara absolut niciun fel de intentie, comportamentul nostru fata de toti adversarii intalniti fiind intotdeauna unul civilizat si derulat, in permanenta, in spirit de fair-play.

Dorim sa mentionam ca in dorinta de a organiza în condiții optime meciul cu Sepsi in saptamana partidei au existat comunicari civilizate între cele două grupări. În acest scop din partea clubului nostru a fost desemnata o persoana care a tinut legatura permanent cu unul dintre liderii suporterilor echipei Sepsi care urmau să ajungă la Voluntari. ASC Juventus a oferit, dealtfel, pentru absolut toți suporterii oaspeți, indiferent de numărul acestora, intrare gratuită în sectorul rezervat în incinta arenei care a găzduit partida.

In incheiere dorim să vă asigurăm că nu am dat niciodata dovada de xenofobie sau intoleranta fata de vreun adversar și ca intotdeauna A.S.C. Juventus Bucuresti si-a respectat si o va face in continuare, neconditionat, orice adversar intalnit indiferent de numele acestuia si de nivelul competitional la care echipa noastra evolueaza.

 

Conducerea clubului

A.S.C. JUVENTUS BUCURESTI